Kurt Vervloet

Solovoorstelling 'Beter dan Elvis?!'

Saturday 23 April 2022

20:30

Kurt Vervloet - Solovoorstelling 'Beter dan Elvis?!'

Program already took place.

Venue info

  • Sitting audience Type of audience
  • 19:30  Doors open from

Prices

  • € 10,00 Presale price
  • € 5,00  Presale price students *
  • 23/04/2022 16:00 Presale ends at
  • € 12,00 Entrance price
  • € 7,00  Entrance price students *
Share on facebook

Solovoorstelling 'Beter dan Elvis?!'

Er zijn weinig dingen die wij simpele sterveling beter kunnen dan Elvis, behalve opstaan na de val, (dat kan iedereen beter dan Elvis). 

Kermissen, frituren, sex, drank, drugs & rock'n'roll en Elvis spelen allemaal een grote rol in deze voorstelling, maar de hoofdrol in deze wervelende vertelling is weggelegd voor datgene wat er écht werkelijk toe doet, de liefde. En chocolade uiteraard, want chocolade helpt altijd!

'Jetons aan de linkerkant afgeven, roulez roulez hopsa hopsa hopsa en we zijn vertrokken', wie durft en stapt mee in deze rappe rups?

Kurt Vervloet

Kurt Vervloet speelde in en maakte voorstellingen bij HET GEVOLG, oa. 'Kado' bij de opening van de nieuwe schouwburg en 'Zijwegen' een tranche de vie uit het leven van een vrouw aan de zelfkant van de samenleving en speelde mee in de film 'Torpedo' van Sven Huybrechts.

Maar hij is ook ex-kermisklant, ex-schrijnwerker, ex-glazenmaker, ex-klusjesman, ex-magazijnier, ex-leraar, ex-cafébaas, ex-man. En een laatbloeier, geen jonge maker wèl een nieuwe maker.

Daarnaast speelt hij bij Cie. DeMachinerie, een collectief van poëtische bricoleurs uit Antwerpen. In de huid van Professor Haegenbeck trekt hij samen met Lady Livingstone langs scholen en pleinen met een kindervoorstelling over biodiversiteit en is hij reuzenschildpaddentemmer/wielerverslaggever bij 'Les Géants du Galapagos' over gans Europa.