GEANNULEERD: Grant-Lee Phillips

Amerikaanse singer-songwriter

Sunday 16 April 2023

20:30

This program was scheduled on Sunday 16 April 2023, but has been rescheduled to date above.

Reason for rescheduling:

Het concert van Grant-Lee Phillips in de Singer is voor de zoveelste keer uitgesteld, onze excuses hiervoor. De nieuwe datum is zondag 16 april 2023.

Voor tickethouders: indien u graag een terugbetaling wenst, dan kan u dat via e-mail laten weten. U hoeft geen verder actie te ondernemen als de nieuwe datum voor u wel mogelijk is.

GEANNULEERD: Grant-Lee Phillips - Amerikaanse singer-songwriter

No tickets available anymore

Venue info

  • Sitting audience Type of audience
  • 19:30  Doors open from

Prices

  • € 17,00 Presale price
  • € 13,00  Presale price students *
Share on facebook

GEANNULEERD: Grant-Lee Phillips

Tot onze grote spijt moeten we meedelen dat het meermaals uitgestelde concert van Grant-Lee Phillips in de Singer definitief is geannuleerd.

Reeds gekochte tickets betalen we terug. Aan tickethouders vragen we om hiervoor hun rekeningnummer te bezorgen. Hiervoor werd op vrijdag 17 maart 2023 een e-mail gestuurd. Heb je deze e-mail niet ontvangen, dan kun je ons informeren via info@desinger.be.

De terugbetaling van de tickets is gepland voor eind april.

De info in de rode kader hierboven is niet meer van toepassing.

 

De Amerikaanse singer-songwriter Grant-Lee Phillips, voormalig frontman van Grant Lee Buffalo, tourt in het voorjaar 2023 in Europa. Deze tournee brengt hem op 16 april 2023 naar de Singer!

Begin jaren negentig oogste Grant Lee Buffalo furore met hun geslaagde mix van rock, folk en country. Prachtige songs als 'Fuzzy' en 'Mockingbirds' zorgden voor een cultstatus voor de groep. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat ronkende zoals R.E.M., Pearl Jam en The Smashing Pumpkins hen tourneegewijs mee op sleeptouw namen. Eind jaren negentig werd de groep ontbonden en ging Phillips solo verder.

Sindsdien bracht Grant-Lee Phillips een handvol soloplaten uit, waaronder ook een coveralbum met enkele knappe versies van nummers van zijn favoriete groepen zoals The Cure en R.E.M. In de tussentijd kon je hem ook op televisie zien in de reeks Gilmore Girls waar hij als dorpstroubadour het dorpsplein en zijn voorbijgangers met songs opvrolijkte. Een geknipte rol voor deze man want Grant-Lee Phillips is een geboren verteller, een troubadour pur sang.

In de Singer brengt Grant-Lee songs uit zijn album 'Lightning, Show Us Your Stuff', maar grasduint hij ook doorheen zijn hele oeuvre, van zijn begintijd bij Grant Lee Buffalo tot nu. Het belooft zonder meer een mooie avond te worden!